YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 12 April 2012

saya rindu awak sangat sangat . :(

bosan sangat . tak taw nak buad ape . emosi aq sangat tak stabil sejak kebelakangan ney . --> padahal selalu kod tak stabil , tapi saje nak sedap kan ayat . ekeke . so , ape yg aq buad untok hilang kan bosan ? facebook , tweeter dan youtube . tapi kadang kadang sampai aq tak taw nak tengok ape lagi dekat situ . xD lepas tu , sebok kacau kawan kawan dan adek adek . nampak tak aq dah bosan tahap gile ? :D kalau pegi banda mesti singgah popular . keluar popular mesti ade bawak buku baru . lepas tu tak sampai 3 hari , dah habis bace . membazir betol .

sekarang ney , aq tak taw nak buad ape dah . aq pon bukak folder gambar dekat computer ney . then aq tengok gamba aq dengan captain america saya . rindu nye dekat dy . :'( gamba tu mase dekat pizza . dy nak sangat makan pizza . aq pon teman dy . dy bawak DSLR dy . tujuan dy bawak tu tak lain tak bukan untok amek gamba . tapi bukan gamba kami . gambar dy . yess ! gambar dy . -..- dy memang macam tu . sebab tu aq sygg dy . :*

lepas makan pizza , kitorg jalan jalan . pegi fountain . dekat situ pon , dy suro aq amek kan gamba dy . aq taw nape . sebab saya lagi power amek gamba daripada awak kan sygg ? kan kan kan ? :P baik cakap ye , kalau tak saya tak nak amek gamba awak lagi . :D lepas tu kami pegi pusing pusing . then balik .

saya rindu nak spend mase macam tu dengan awak . memang penat jalan kaki jauh jauh . tapi saya happy sangat dapat jalan dengan awak . hilang sume penat tu . dapat gelak gelak dengan awak . saya suka . :) sekarang awak busy dengan final project awak . awak penat . saya faham tu . awak , jaga diri elok elok taw . awak jangan nakal nakal . saya sygg awak . ;)

2 comments:

Muhammad Syazwan said...

maaf ..setakat jalan kaki jer laa saya mampu bawak awak jalan ..kalau ada rezeki ..saya bawak awak naik kenderaan pulak yerr .:)

mint myra said...

awak , tak kisah pon lah jalan kaki ke naik kereta ke naik motor ke . kalau jalan kaki , lagi lambat nak sampai .lagi banyak kite boleh becakap kan ? :)

Post a Comment